Waarom Mooi Wonen Apeldoorn

Jeroen Veeneman is in 2007 gestart met zijn bedrijf Mooi Wonen Apeldoorn.

U kunt bij ons terecht voor al uw wensen op het gebied van verbouwing en renovatie van uw woning of bedrijfspand. Verbouw, uitbouw en schilderwerk zijn onze belangrijkste takken van sport. Mooi Wonen Apeldoorn is gevestigd in Apeldoorn West. Dit is één van de redenen dat wij veel ervaring opgedaan in het verbouwen van woningen uit de jaren dertig. De stijl uit die periode is hierdoor uitgegroeid tot ons specialisme.

Hierbij kunt u denken aan een uitbouw of dakkapel met karakteristieke overstekken en zinken kraalgoten, of het plaatsen van kamer- en suite deuren en kasten, het plaatsen van glas in lood in isoglas, restauratie van uw granito vloer, etc.

Als u voor Mooi Wonen Apeldoorn kiest heeft u nergens meer omkijken naar; alles wordt tot in de puntjes verzorgd en geregeld.

Korte lijnen, meedenken, oog voor detail en een hoog afwerkingniveau, dat is waar Mooi Wonen Apeldoorn voor staat en dat is wat u terugziet in de kwaliteit van het opgeleverde eindproduct.

Punctueel werken in een schone werkomgeving zijn ook belangrijke kenmerken van de manier waarop Mooi Wonen Apeldoorn zijn opdrachten uitvoert. Aan het eind van iedere werkdag wordt de werkvloer schoon achtergelaten, wel zo prettig voor u en ons!

R&R Bouw - Bouwbedrijf Veenendaal

Daarom Mooi Wonen Apeldoorn

Nieuwbouw - Bouwbedrijf Veenendaal

Verbouw

Voor nagenoeg al uw wensen op het gebied van verbouwen van uw woning of bedrijfspand kunt u bij Mooi Wonen Apeldoorn terecht. Wij werken nauw samen met een selecte groep van collega’s die ieder hun eigen specialisme hebben en die worden ingezet afhankelijk van het type opdracht.
Een uitbouw, een dakkapel, renovatie van uw badkamer, stukadoors- of schilderwerk, het vervangen/ zetten van kozijnen of glaszetwerk; het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Verbouw - Bouwbedrijf Veenendaal

Schilderwerk

Het onderhoud van uw woning of bedrijfspand is van groot belang om extra kosten van achterstallig onderhoud voor te blijven. Met name schilderwerk is hiervan een goed voorbeeld. Mooi Wonen Apeldoorn is uw partner om het schilderwerk aan uw pand vakkundig uit te laten voeren.
Daarnaast is het jaarlijks laten controleren van de staat waarin het schilderwerk verkeert belangrijk om de mogelijkheid van houtrot en de daaruit voortvloeiende kosten te voorkomen. Mooi Wonen Apeldoorn heeft ruime ervaring opgedaan in het verzorgen van schilderwerk van al het houtwerk aan uw woning of bedrijfspand, zowel voor de binnen- als buitenzijde. Wilt u een keer een andere kleur op de muren dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij denken daarin graag met u mee door het geven van kleuradvies en het aangeven van de laatste trends.

Afbouw - Bouwbedrijf Veenendaal

Maatwerk

Ook voor maatwerk bent u bij Mooi Wonen Apeldoorn aan het juiste adres.

Eén van onze partners is specialist in het maken van stijlvolle interieurbetimmeringen waardoor wij u zowel bij het ontwerp als de realisatie van dienst kunnen zijn.

Van keuken, kastinterieur tot en met het plaatsen van complete kamer- en suite deuren en kasten!

Verbouw of renovatieplannen?

Wij denken graag met u mee en kunnen u desgewenst een offerte op maat presenteren.

Bekijk onze laatste projecten